• Op Poffertjeskraam.nl vindt u een overzicht van de beste poffertjeskramen van Nederland
  • Op Poffertjeskraam.nl vindt u een overzicht van de beste poffertjeskramen van Nederland
  • Op Poffertjeskraam.nl vindt u een overzicht van de beste poffertjeskramen van Nederland

Poffertjeskraam in Utrecht

Poffertjeskraam in Utrecht voor het meest smaakvolle feest? Wij leveren poffertjeskramen in de gehele Domstad. In het centrum, maar ook zeker daarbuiten. Poffertjeskraam levert namelijk poffertjesstands in het hele land en daarbij zal Utrecht absoluut niet worden overgeslagen. De kosten voor een Poffertjeskraam in Utrecht bedragen slechts €395,- per dag. Dit is een volledig pakket en u hoeft dus niet te rekenen op extra kosten. Het vervoer, personeel en de volledige dag onbeperkt eten zitten hier bij inbegrepen. Poffertjeskraam is een makkelijke keuze voor de poffertjesliefhebbers, die graag de hele dag smullen van onze poffertjesgerechten.

Poffertjeskraam in Utrecht voor de leukste partijen en feestjes

De poffertjeskraam in Utrecht van ons is beschikbaar voor alle soorten feestjes. Voor kinderen, volwassenen of voor een groot familiereüniefeest? Wij zorgen dat u in alle gevallen samen met uw gasten kunt genieten van poffertjes, poedersuiker, boter en meer. Bij het bestellen van onze Poffertjeskraam in Utrecht gaan wij dan graag in overleg met uw persoonlijke wensen en eisen, ook zullen we dan de praktische zaken van de organisatie met u bespreken. Op deze manier kunt u tijdens uw evenement of feest dan zelf genieten, terwijl wij de poffertjes leveren. Indien gewenst kunnen wij ook de gehele catering voor onze rekening nemen.

Poffertjeskraam in Utrecht ook zakelijk

Het is ook mogelijk om ons bijvoorbeeld in de jaarbeurs van Utrecht of op een andere locatie in de stad in te huren voor een zakelijke bijeenkomst. Naast dat wij onze poffertjeskraam in Utrecht leveren, kunnen wij net als bij particuliere feesten de gehele catering regelen voor u. U kunt de specifieke eisen voor uw bijeenkomst samen met uw wensen invullen in het contactformulier, of als dit liever persoonlijk met ons spreekt, ons bellen op 06 53 34 30 80. in Spakenburg. Wij zullen u dan graag verder helpen met om voor uw feest onze goudbruine poffertjes van “Oudhollands” recept te kunnen aanbieden.

         Top 3 meest bekeken

Poffertjes On Tour de Creperie De Mobiele Poffer