• Op Poffertjeskraam.nl vindt u een overzicht van de beste poffertjeskramen van Nederland
  • Op Poffertjeskraam.nl vindt u een overzicht van de beste poffertjeskramen van Nederland
  • Op Poffertjeskraam.nl vindt u een overzicht van de beste poffertjeskramen van Nederland

Een foodtruck met poffertjes voor op uw evenement?

Gaat u een evenement organiseren en wilt u een foodtruck met poffertjes op uw evenement hebben? Dan bent u ons aan het juiste adres! Wij zorgen ervoor dat uw gasten, jong en oud worden voorzien van de lekkerste poffertjes vanuit onze foodtruck! Uw evenement zal een nog betere indruk achterlaten bij uw gasten dan het al deed!

Een foodtruck met poffertjes voor alle gelegenheden

Omdat er steeds minder poffertjeskramen te vinden zijn op evenementen willen we ervoor zorgen dat deze weer terugkomen! U kunt daarom een foodtruck met poffertjes voor alle gelegenheden huren. Hierbij kunt u denken aan beurzen, bruiloften, feesten en noem maar op! Er zijn verschillende poffertjeskramen die u bij ons kunt huren, maar altijd met vriendelijke personeel met een hart voor poffertjes! Bij sommige kramen maakt het niet uit of ze voor binnen of voor buiten worden gebruikt. Andere poffertjeskramen zijn helemaal zelfvoorzienend. Er zitten dus alleen maar voordelen aan het huren van een poffertjes foodtruck! Naast het huren van foodtrucks met poffertjes kunt u er ook voor kiezen om alleen een poffertjesplaat te huren, op die manier kunt u zelf aan de slag met onze heerlijke poffertjes recepten

Poffertjes foodtruck met het beste personeel

Naast dat u bij ons poffertjes foodtrucks kunt huren, huurt u daarbij ook nog eens het personeel in! Zoals al gezegd is het personeel altijd vriendelijk en heeft hart voor de poffertjes! Niet alleen kinderen zullen een geweldige ervaring beleven van de poffertjes foodtruck, maar u ook! De foodtrucks met poffertjes die u huurt werken alleen met vers beslag en hoogwaardige producten, op die manier kunnen wij u ervan verzekeren dat u de beste en de lekkerste poffertjes ooit zult proeven! Bent u geïnteresseerd in het huren van poffertjes foodtruck, of wilt u meer informatie over onze dienst? Neem dan contact met ons op! U kunt ons E-mailen op info@poffertjeskraam.nl of u kunt een contact formulier invullen. Op beide manieren zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen!

         Top 3 meest bekeken

Poffertjes On Tour de Creperie De Mobiele Poffer